Om oss

ValdemarsviksMarknaden

ValdemarsviksMarknaden är ett lokalt företagarregister för aktiva företag i Valdemarsviks kommun.

Här kan du söka information och kontaktuppgifter om alla aktiva företag i Valdemarsviks kommun med en sökmotor med nyckelord som gör det att lätt hitta rätt företag.

Valdemarsviks kommun

Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården.

Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste…

Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar.

Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt.

Läs mer på http://www.valdemarsvik.se

Ekubator

Ekubator bildades i februari 2006. Från början hette föreningen Framtid Valdemarsvik och drev utvecklingsfrågor för näringslivet i Valdemarsvik i samarbete med Valdemarsviks kommun.

Förutom att vi driver och äger det lokala företagarregistret, ValdemarsviksMarknaden, och är Valdemarsviks kommuns officiella nyföretagarrådgivare erbjuder vi tjänster såsom:
- Företagarrådgivning
- Kompetensutveckling
- Skriva och driva EU-projekt inom näringslivsutveckling.

Läs mer på http://www.ekubator.se